Családállítás

Kedves Érdeklődők!

Itt az idő a változtatásra?!

Egyedi lehetőségünk adódott, hogy elhozzuk a családállítást városunkba és ne nekünk kelljen utazni máshová, ha igénybe akarjuk venni ezt a csodálatos és páratlanul hatásos módszert. Kérlek benneteket nézzétek meg és jelezzen vissza, akit érdekel. Használjuk ki a lehetőséget!
 

egeszen1Problémáinkat, betegségeinket nem lehet csupán saját tapasztalataink tükrében megérteni. Életünk elválaszthatatlanul összefonódik kibővített családunk tagjainak sorsával. Terheink egy elég nagy része a tágabb családból származik, legtöbbször felmenőinktől. Őseink komoly hatással vannak ránk, függetlenül attól, hogy ez látható vagy sem és életünket komoly mértékben befolyásoló családi mintákat hagynak ránk.

Ha viszont problémáinkkal mi magunk nem foglalkozunk, ha mi nem oldjuk meg, akkor akaratlanul is továbbadhatjuk gyerekeinknek családi mintaként. A negatív családi minták megszakíthatóak, van rá lehetőség, hogy ne adjuk tovább vagy akár levegyük a már átadott terhet gyermekeink válláról. Családállításon ezekre van lehetőség.

A családállítást vezeti: Balogh Zoltán – pszichológus, pszichoterapeuta, pszichodráma vezető, családállító terapeuta, több pszichoterápiás módszerben képzett szakember (rendszerszemléletű családterápia, hipnoterápia, pszichodráma, családállítás)


Általában 2 napos munkáról van szó, szombat-vasárnap 9-20 óra között, de a konkrét időpontot és időbeosztást azokkal együtt egyeztetjük le, akik szeretnének részt venni.
egeszen2
ha félelmek gyötörnek…
– ha úgy érzed, nem vagy a saját helyeden vagy nem a saját életedet éled
– ha nem tudsz vagy nehezen tudsz kapcsolatot létesíteni…
– ha párkapcsolati gondjaid vannak…
– ha nem tudsz igazán nő/férfi lenni a kapcsolatodban…
– ha negatív sorsok ismétlődnek családodban…
– ha javítani szeretnéd családtagjaiddal való kapcsolatodat…
– ha depresszió, szorongás, pánikroham, álmatlanság, vagy hasonló gondok gyötörnek…
– ha folyamatos kudarcsorozat, ismétlődő negatív hatások vannak az életedben…
– ha krónikus (vagy egyéb) betegség kínoz…


… akkor szeretettel várunk családállításra

egeszen3Családállításon egy mélyebb, lélek szintű valóság mutatkozik meg és feltárulkozik a probléma gyökere. Sokszor már ez a megmutatkozás önmagában is gyógyulást hoz. Ez az a hely, ahol a megértés és elfogadás természetessé, könnyűvé válik, ahol az ÉLET szó szerint kézen fog és megmutatja önmagát a maga valójában. A résztvevők minden alkalommal arról számolnak be, hogy csodálatos élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodnak.

Figyelem! A megállapodott időpontban a családállítást megelőzően sor kerül majd egy nyílt családállítás előadásra és bemutatóra is, ahol bővebben bemutatásra kerül a módszer és annak elméleti háttere.

A Családállítás keretei:
Időkeret: szombat-vasárnap 9:00 órai kezdettel kb. 20 óráig, egy 1 órás ebédszünettelegeszen4
Helyszín: Gyergyószentmiklós, ???
Állítók részvételi díja:
150 lej + terembérlési hozzájárulás
Résztvevők részvételi díja:
80 lej + terembérlési hozzájárulás
Terembérlési hozzájárulás: 10-20 lej körül (annyi felé osztjuk a terembért, ahányan vagyunk)
Állító helyek száma: max. 10 személy (akik állítani fognak, azaz akiknek a problémájával foglalkozunk)
Résztvevő helyek száma: 10 személy (akik nem állítanak, de részt vehetnek az állításokban és megtapasztalhatják annak működését, hitelességét és erejét)
Részvételi foglaló / előleg: 50 lej állítóknak / 30 lej résztvevőknek (csak az esemény elmaradása esetén visszatérítendő)

A helyeket a részvételi foglaló befizetésének sorrendjében töltjük be. Jelentkezni emailen vagy telefonon lehet:
Email: info@egeszen.ro

Tel: 0740-688950; 0743-038178;

Szeretettel várunk!

Ha van a környezetedben vagy az ismerőseid között olyan személy, akinek problémái vannak vagy érdekel ez a lehetőség, kérlek oszd meg vele ezt a hírt. Hálás lesz érte!